Citroën Autobedrijf Weebosch

Jouw rijplezier, onze drive.

Bij Autobedrijf Dirks willen we ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk van je auto geniet. Dat is dan ook waar we ons voor inzetten. We staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en persoonlijk contact. Daarom hanteren we ruime openingstijden en zijn we er op de momenten die voor jou uitkomen. We zijn gespecialiseerd in Citroën, maar we geven ook graag advies over alle andere automerken. Je kunt bij onze garage terecht voor onderhoud, reparaties, verzekeringen, huurauto’s én nieuwe auto’s.

Jouw auto is bij ons in goede handen. Op de werkplaats werken goed opgeleide monteurs en technische specialisten met geavanceerde apparatuur. We investeren in nieuwe technieken, zodat we klaar zijn voor de toekomst. In de garage is ruimte voor zes voertuigen, dus we kunnen je snel helpen. Bovendien is de werkplaats open, dus je kunt met een kopje koffie in je hand meekijken naar hoe er aan je auto wordt gesleuteld. Natuurlijk kun je ook rustig wachten of een rondje lopen door onze showroom. Als je geen tijd hebt om te wachten, wordt je auto gewoon door ons opgehaald en ook weer thuisgebracht. De werkplaats gebruiken we niet alleen voor onderhoud van je auto, maar ook voor reparaties, APK keuringen, schadeherstel en airco-service. Daarnaast helpen we je ook graag bij het uitlijnen van je auto en het vervangen van autobanden.

Als er vervoersproblemen zijn waardoor je onverwacht een tijdelijke Citroën nodig hebt, bieden we je de keuze uit een breed assortiment van personenauto’s en bedrijfswagens. Je kunt namelijk ook een auto huren bij Autobedrijf Dirks. Je hoeft dus nooit zonder vervoer te zitten.

Ben je op zoek naar een Autobedrijf of garage in de buurt van Weebosch waar je wordt geholpen met het uitzoeken van een nieuwe auto? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze showroom, waar je de nieuwste modellen kunt zien. Aarzel niet om advies te vragen, wij helpen je graag.

Om dit alles waar te kunnen maken, heb je natuurlijk een goed team nodig. Gelukkig bestaat ons team uit mensen die elke kans grijpen en voor wie geen uitdaging te groot is. Bij ons geldt simpelweg ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’. Met onze kennis en ervaring kunnen we alle vragen beantwoorden. Jouw lach, is onze brandstof.

We drinken graag eens samen een kopje koffie, zodat we kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Neem contact op via de website of loop gewoon gezellig binnen!

Op de hoogte blijven van Autobedrijf Dirks? Vul dan hieronder je gegevens in.