Citroën Autobedrijf Duizel

Jouw rijplezier, onze drive.

Bij Autobedrijf Dirks willen we ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk van je auto geniet. Dat is dan ook waar we ons voor inzetten. We staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en persoonlijk contact. Daarom hanteren we ruime openingstijden voor onze garage en we zijn er op de momenten die voor jou uitkomen.

Autobedrijf Dirks is dealer van Citroën. Citroën staat voor creatieve technologie, comfort en design. Daar staan wij helemaal achter en we zijn er dan ook trots op dat we dit merk aan jou mogen laten zien. Naast Citroën zijn we ook gespecialiseerd in alle andere automerken. Zo kunnen we er altijd voor zorgen dat jouw auto veilig (terug) de weg op kan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, verzekeringen, huurauto’s én nieuwe auto’s.

Op onze werkplaats in Bergeijk ligt lekker dicht bij jou in de buurt. Er werken goed opgeleide monteurs en technische specialisten met geavanceerde apparatuur. We investeren in nieuwe technieken, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Er is ruimte voor zes voertuigen in de garage, dus we kunnen je snel helpen. We kunnen natuurlijk ook je auto thuis ophalen en weer terug brengen. De werkplaats gebruiken we niet alleen voor onderhoud van je auto, maar ook voor reparaties, APK keuringen, schadeherstel en airco-service. Daarnaast helpen we je ook graag bij het uitlijnen van je auto en het vervangen van autobanden.

Je hoeft bovendien nooit zonder vervoer te zitten, want je kunt ook een auto huren bij ons. We bieden je de keuze uit een breed assortiment van personenauto’s en bedrijfswagens. Ook als je op zoek bent naar een Autobedrijf of garage in de omgeving van Duizel, waar je een nieuwe auto kunt uitzoeken, ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze showroom, waar je de nieuwste modellen kunt zien. Aarzel niet om advies te vragen.

Om dit alles waar te kunnen maken, heb je natuurlijk een goed team nodig. Gelukkig bestaat ons team uit mensen die elke kans grijpen en voor wie geen uitdaging te groot is. Bij ons geldt simpelweg ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’. Met onze kennis en ervaring kunnen we alle vragen beantwoorden. Jouw lach, is onze brandstof.

We drinken graag eens samen een kopje koffie, zodat we kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Neem contact op via de website of loop gewoon gezellig binnen!

Op de hoogte blijven van Autobedrijf Dirks? Vul dan hieronder je gegevens in.