Citroën Autobedrijf Dommelen

Jouw rijplezier, onze drive.

Bij Autobedrijf Dirks willen we ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk van je auto geniet. Dat is dan ook waar we ons voor inzetten. We staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en persoonlijk contact. Daarom hanteren we ruime openingstijden voor onze garage en zijn we er op de momenten die voor jou uitkomen.

Autobedrijf Dirks is dealer van Citroën. Naast Citroën zijn we ook gespecialiseerd in alle andere automerken. Zo kunnen we er altijd voor zorgen dat jouw auto veilig (terug) de weg op kan. Je kunt bij onze garage terecht voor onderhoud, reparaties, verzekeringen, huurauto’s én nieuwe auto’s. We hanteren ruime openingstijden en zijn er wanneer het jou uitkomt.

Op onze werkplaats bij jou in de buurt werken goed opgeleide monteurs en technische specialisten met geavanceerde apparatuur. We investeren in nieuwe technieken, zodat we klaar zijn voor de toekomst. In de garage is ruimte voor zes voertuigen, dus we kunnen je snel helpen. Bovendien is de werkplaats open, dus je kunt met een kopje koffie in je hand meekijken naar hoe er aan je auto wordt gesleuteld. Wij kunnen je auto ook ophalen en weer thuis brengen. De werkplaats gebruiken we niet alleen voor onderhoud van je auto, maar ook voor reparaties, APK keuringen, schadeherstel en airco-service. Daarnaast helpen we je ook graag bij het uitlijnen van je auto en het vervangen van autobanden.

Als er vervoersproblemen zijn waardoor je onverwacht een tijdelijke Citroën nodig hebt, bieden we je de keuze uit een breed assortiment van personenauto’s en bedrijfswagens. Je kunt namelijk ook een auto huren bij Autobedrijf Dirks. Je hoeft dus nooit zonder vervoer te zitten.

Ben je op zoek naar een Autobedrijf of garage in de omgeving van Dommelen, waar je ook een nieuwe auto kunt uitzoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze showroom, waar je de nieuwste modellen kunt zien. Aarzel niet om advies te vragen, wij helpen je graag.

Om dit alles waar te kunnen maken, heb je natuurlijk een goed team nodig. Gelukkig bestaat ons team uit mensen die elke kans grijpen en voor wie geen uitdaging te groot is. Bij ons geldt simpelweg ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’. Met onze kennis en ervaring kunnen we alle vragen beantwoorden. Jouw lach, is onze brandstof.

We drinken graag eens samen een kopje koffie, zodat we kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Neem contact op via de website of loop gewoon gezellig binnen!

Op de hoogte blijven van Autobedrijf Dirks? Vul dan hieronder je gegevens in.