Citroën Autobedrijf Bladel

Jouw rijplezier, onze drive.

Autobedrijf Dirks is dealer van Citroën. Citroën staat voor creatieve technologie, comfort en design. Daar staan wij helemaal achter en we zijn er dan ook trots op dat we dit merk aan jou mogen laten zien. Naast Citroën zijn we ook gespecialiseerd in alle andere automerken. Zo kunnen we er altijd voor zorgen dat jouw auto veilig (terug) de weg op kan. Je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, verzekeringen, huurauto’s én nieuwe auto’s.

Bij Autobedrijf Dirks willen we ervoor zorgen dat jij zoveel mogelijk van je auto geniet. Dat is dan ook waar we ons voor inzetten. We staan voor betrouwbaarheid, vakmanschap en persoonlijk contact. Daarom hanteren we ruime openingstijden en zijn we er op de momenten die voor jou uitkomen.

Op onze werkplaats in Bergeijk ligt lekker dicht bij jou in de buurt. Er werken goed opgeleide monteurs en technische specialisten met geavanceerde apparatuur. We investeren in nieuwe technieken, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Er is ruimte voor zes voertuigen, dus we kunnen je snel helpen. Tijdens het wachten kun je een rondje lopen door onze showroom. Als je daar eigenlijk geen tijd voor hebt, wordt je auto gewoon door ons opgehaald en ook weer thuisgebracht. De werkplaats gebruiken we niet alleen voor onderhoud van je auto, maar ook voor reparaties, APK keuringen, schadeherstel en airco-service. Daarnaast helpen we je ook graag bij het uitlijnen van je auto en het vervangen van autobanden.

Je hoeft bovendien nooit zonder vervoer te zitten, want je kunt ook een auto huren bij ons. We bieden je de keuze uit een breed assortiment van personenauto’s en bedrijfswagens. Op zoek naar een autobedrijf in de omgeving Bladel, waar je een nieuwe auto kunt uitzoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze showroom, waar je de nieuwste modellen kunt zien. Aarzel niet om advies te vragen, want wij staan je graag te woord.

Om dit alles waar te kunnen maken, heb je natuurlijk een goed team nodig. Gelukkig bestaat ons team uit mensen die elke kans grijpen en voor wie geen uitdaging te groot is. Bij ons geldt simpelweg ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’. Met onze kennis en ervaring kunnen we alle vragen beantwoorden. Jouw lach, is onze brandstof.

We drinken graag eens samen een kopje koffie, zodat we kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Neem contact op via de website of loop gewoon gezellig binnen!

Op de hoogte blijven van Autobedrijf Dirks? Vul dan hieronder je gegevens in.