Auto of bedrijfswagen huren

Westerhoven

Bij Autobedrijf Dirks kun je voor iedere gelegenheid een geschikte auto huren. Of je nou een weekendje weggaat of een extra auto nodig hebt voor een verhuizing: alles kan. Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat je met een vervoerprobleem zit binnen je onderneming. Je moet bijvoorbeeld je auto een hele dag missen voor een grote reparatie, je krijgt een onverwachte klus of een werknemer in de buitendienst heeft een kort contract. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Onze garage zit bij jou in de buurt, in de omgeving van Westerhoven.

Bij Autobedrijf Dirks kun je terecht voor zowel de huur van een personenauto als de huur van een bedrijfswagen. We verhuren personenauto’s, bedrijfsauto’s, bestelwagens en bussen. Een auto reserveren gaat gemakkelijk via onze website. Je kunt per dag, week of weekend een auto huren. Bij elke verhuur is het mogelijk om voor € 7,00 een extra verzekering af te sluiten. Klik op ‘Reserveer direct’ om erachter te komen welke specifieke eigenschappen en voorwaarden horen bij jouw huurauto.

Dus heb je tijdelijk een extra of andere Citroën nodig? Maak op deze website een keuze uit de verschillende opties die wij aanbieden.

Op de hoogte blijven van Autobedrijf Dirks? Vul dan hieronder je gegevens in.